Árusok jelentkezését várjuk!

A több éve méltán népszerű, és közkedvelt Nyírpazonyi Új Kenyér Fesztivál 2017-es kiadására vendéglátósok (étel, ital), kézműves termékek (fagylalt, édességek, ételek, italok) illetve hagyományőrző minőségi termékekkel (kézműves, játék), plüss játékokkal rendelkező árusok, kereskedők jelentkezését várjuk.

Az árusok elhelyezése, mint minden évben a rendezvény közvetlen közelében, annak területén történik.

Jelentkezését küldje el az alábbi e-mail címre, és referenciaként csatoljon fényképeket:

Infinity Sounds Promotion: pazonyfeszt@gmail.com

Jelentkezési határidő: 2017. 05.31. (szerda, 24:00)

A jelentkezések elbírálása, kiértesítése: 2017.06.18.

A „Tárgy” mezőt kérem így töltsék ki: ÁRUS – cégnév – mit árul

példa: ÁRUS – Pez Kft. - édességek (cukorka, csoki)

 

Fontos tudnivalók:

Az árus saját installációjával történő árusításra jelentkezhet.

A áramellátás biztosított. Csatlakozásról, és világításról az árus gondoskodik.

Idén nem emelünk árat, de az egyedi árképzés jogát (a rendezvény, és a jelentkező jellegéből adódóan) fenntartjuk.

A helykiosztás a programszervezőnk irányításával történik. Azonos profil esetén a nyírpazonyi, és Nyírpazony környéki telephellyel rendelkező vállalkozások, illetve akik tevékenységét már volt alkalmunk megismerni, előnyt élveznek.

A rendezvényt megelőző pár napban a területkiosztásról, a rendezvényre jelentkezett árusokat értesítjük. Emellett a rendező (Nyírpazonyi Önkormányzat) fenntartja a jogot a területek a rendezvényhez, és egyéb saját szempontokhoz igazodó egyedi kiosztásához. Minden árus elfogadja továbbá, hogy indokolt esetben az előre kiosztott helyek elfoglalása kis mértékben változhat. (1-5 m eltérés bármelyik irányban)

Jelentkezni e-mailben lehet! Kérem eddigi partnereinket ne telefonon jelezzék részvételi szándékukat, hanem írásos formában a fent megadott e-mail címen.

Kérdéseik esetén állunk szíves rendelkezésükre e-mailben: pazonyfeszt@gmail.com

 

Egyéb tudnivalók:

- Lehetséges a jelentkezés egyéb – nem kézműves - termékekkel is, mint például jurta, trambulin, zsákba macska… stb.

-A kitelepülés során a Rendező illetékes munkatársa határozza meg az árusítás pontos helyét és ellenőrzi a kereskedő által előre lejelentett helyfoglalás (folyóméterben megadott) helyességét, egyezését. Ellenőrzi továbbá, hogy a jelentkezési lapon feltüntetett áruval jelent-e meg a vásáron.

- Az árusítóhely nem közvetlen részét képező installáció (hirdető tábla), az árusító helytől távolabb csak a rendező előzetes engedélyével helyezhető el, oly módon, hogy a rendezvények résztvevőinek közlekedését nem akadályozhatja.

- Kizárólagos árusítási jogot senkinek, semmilyen termékre nem biztosítunk. Kivételt képeznek ez alól a már meglévő, jól bevált partnereink.

- A külön jogszabályokban előírt szakhatósági- és egyéb engedélyek beszerzéséről az árusító gondoskodik.

- Az árus/szolgáltató tudomásul veszi azt, hogy ha bármelyik felszerelése (legyen az egy csatlakozó, vagy egy kábel) nem felel meg az általunk megadott szabványnak, az árus/szolgáltató nem települhet ki, és a befizetett foglalási díját sem kapja vissza.

- Kitelepülés a rendezvény előtt egy nappal/közvetlen a rendezvény előtt történik, azaz augusztus 19-én 12:00-tól, augusztus 20. 08.00-ig.

- A kitelepült standok, áruk, installációk védelméről a rendezvényt megelőző naptól, egészen a rendezvény kezdetéig a nyírpazonyi polgárőrség, az esemény ideje alatt maga az árusító gondoskodik.

- Gépkocsival behajtani az árusítás helyére csak az építés, bontás, és árufeltöltés idejére lehetséges. Ezeket követően a gépkocsit a rendezvény helyszínén kívül eső parkolókban kell elhelyezni. Behajtási engedély igényét kérem jelezze e-mailben.

- Az árusítás időtartama alatt a kereskedő az árusító helység 5 méteres környezetének folyamatos tisztán tartásáról köteles gondoskodni. Az árusítást befejezően az árus a helyszínen szemetet nem hagyhat.

- Az árusító a rendezvény ideje alatt nem pakolhat, bonthat, építhet egészen 17:00-ig. Ugyanez vonatkozik a szolgáltatókra is.

 

Várjuk jelentkezését!

Tisztelettel:

                      A Nyírpazonyi Új Kenyér Fesztivál szervező csapata


MSBT design
MSBT design