Jó ebédhez szól a nóta!

Avagy Kalocsai Zsuzsát és Berkes Jánost köszönthetjük a Nyírpazonyi Új Kenyér Fesztivál színpadán, Ökrös Tibor és zenekara kíséretében.

Kalocsai Zsuzsa az operett, magyar nóta, és a musical egyik legnevesebb magyar csillaga. Az Operett Színház színésznője nem pusztán kis hazánkban, de széles e világon lehengerlő előadásokat tudhat maga mögött. Munkásságát több ízben elismerésben részesítették, többek között Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész, és a Magyar Érdemrend tisztikeresztjének büszke birtokosa.

Berkes János operaénekes (tenor) hazánk egyik kiemelkedő művésze. Mindamellett, hogy a nemzetközi porondon is elsöprő sikereket aratott, számos hazai televíziós műsorban szerepelt, valamint operett-előadásokban is. Számos hanfelvételen működött közre (elsősorban népszerű operett-slágereket énekelt). Munkásságának elismeréseképpen Érdemes művész, és Örökös tag a Halhatatlanok Társulatában.

Ökrös Tibor 1984-től a világhírű Rajkó zenekarral , majd 1987-től a Magyar Honvédség Honvéd Együttesével koncertezett, ahol Szalai Antal prímástól szerezte meg szakmai tudását. Nem sokkal később a zenekar koncertmestere lett. Saját zenekara a Rajkó együttes néhány régi tagjából állt össze, mellyel a berlini Filharmóniában és a berlini Zeneakadémián is felléptek.

A zenekar tagjai:

Ökrös Tibor prímás

Ifj. Ökrös Tibor

Suki Benedek

Ökrös Károly

Radics József

Id. Ökrös Tibor

Tabányi Tibor

 

Infó: kalocsaizsuzsa.pe.hu

http://musicianswho.hu/mw2015!/2016/05/24/berkes-janos-operaenekes-70-eves/

http://okrostibor.firmcenter.com

 


MSBT design
MSBT design